Ugrás a tartalomra

Tar Tímea oktató

Tar Tímea oktató

„A középszerű tanár magyaráz. A jó tanár indokol. A kiváló tanár demonstrál. A nagyszerű tanár inspirál.” ( William Arthur Ward)

Tar Tímea42 éves vagyok. Jelenleg a Kurzus Iskola pedagógiai szakmaicsoportjának vezetője vagyok. 2012 óta tanítok a felnőttképzésben,  kisgyermekgondozókat, óvodai dajkákat, gyógypedagógiai segítő munkatársakat, és pedagógiai és családsegítő munkatársakat. Pedagógia szakos tanárként végeztem a Debreceni Egyetemen, majd Gyermekjóléti szolgálat vezetőként dolgoztam szülővárosomban, Kunhegyesen.

Ezt követően személyi titkárként az Országgyűlés Hivatalában, majd a Honvédelmi Minisztériumban tevékenykedtem. 2010-ben kerültem a büntetés-végrehajtási szervezethez, ahol személyügyi szakterületen dolgoztam.

Jelenleg a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóságon dolgozom, rendészeti szakvizsgák szervezésével foglalkozom.

Tanárként legfőbb hitvallásom, hogy az óráimon az ismeretszerzésen, vizsgákra való felkészülésen túl a szakmaiság, a gyermekközpontú gondolkodás és a gyermeki világkép megismerése mind-mind egységben legyen annak érdekében, hogy a tanítványaim biztos tudással, a gyermekek iránti határtalan szeretettel és szakmai elhivatottsággal lépjenek ki iskolánk kapuján.